WELKOM BIJ ROSHNI'S FASHION, SUPERMARKET!
Dank u voor het bezoeken van roshnisfashion.com, u vindt duizenden jurken aangeboden aan ongelooflijke groothandelsprijzen. Een snelle blik rond onze site zal onthullen ons enorme assortiment van hoogwaardige goederen, worden ze op maat van kleding, kleding of accessoires, maar wie zijn wij? We zijn Jurk wereld.Bedrijf, Beperkt, het adres van ons bedrijf is: Hobbemastraat 267, 2526 JM Den Haag.

Ons verhaal
We begonnen met de praktijk van onze webwinkel sinds februari 2002. Voor het eerste gezicht creëren we een web base op onze vele jaren traditionele achtergrond, die onze concurrerende bovenrand door gespecialiseerd in bruiloft, bal jurken. We kozen de beroemdste Ltd, de ervarenst E-bedrijf als onze supporter van de technologie website op te bouwen roshnisfashion.com ons platform voor de internationale handel online, niet alleen het is een professioneel platform op confectie-industrie, maar het speelt ook een rol begeleid ons aan de overzeese wereld van de E-business-site.

Onze doelstelling
Fresh
Unieke interface, glamourstijl. Maak je nooit zorgen waar je de maat- en kleuropties moet verlaten. Speciaal ontworpen website voor het bestellen van jurken.

Professioneel
Weergave van kledingdetails. Met af en toe een gids, elke dag nieuwe producten bijgewerkt, Er kunnen 4000+ speciale wear-stijlen voor evenementen worden gekozen en voor uw persoonlijke maat worden gemaakt.

Af en toe
Alles over gelegenheden. Trouwjurken, baljurken, smokings en accessoires. En het maakt niet uit in een huwelijksceremonie, een afstudeerwedstrijd, een thuisfeest of formele zaken, u kunt de juiste stijl selecteren in Roshnisfashion.com

Persoonlijke verzorging
Je kunt bijna alle jurken van je keuze aanpassen, zonder extra kosten. Het is jouw persoonlijke kleermakersworkshop. Laat je nooit voor de jassen passen, en we zullen het voor jou geschikt maken.

Geschikt
One-stop shopping-ervaring, individuele aankoopoptie kan u helpen om uw jurken gemakkelijk aan te passen. Actieve klantrecensies om u uw ervaringen met anderen te laten delen en uw Roshni's-vaardigheden te verbeteren.

Bedankt daarvoor.

DELIVERED WITH CARE

Each product item is carefully checked before appearing on EtroStore.

EXCELLENT QUALITY

All these products are under the brand reputation, with clear origins, competitive pricing, warranty and maintenance products very carefully.

Faster Delivery

All these products are under the brand reputation, with clear origins, competitive pricing.

What we really do?

Get all the best deals, sales and offers from the best online shopping store in UAE. Sign up now !

Our version

Get all the best deals, sales and offers from the best online shopping store in UAE. Sign up now !

History of Beginning

Get all the best deals, sales and offers from the best online shopping store in UAE. Sign up now !

Ontmoet Ons Team

Consectetur adipiscing elit. Donec pellentesque venenatis elit, quis aliquet mauris malesuada vel. Donec vitae libero dolor, eget dapibus justo. Aenean facilisis aliquet feugiat. Suspendisse lacinia congue est ac semper.

Bies Raghoenath

Administrator

Jennifer lawrence

Dev Leader

Susan Narama

Design Leader

Michal Kors

Art Director

John Lemeob

Tech Leader